2013. március 17., vasárnap

Pillanatok

Esik az eső... reggel óta csak esik és nem áll el. A legalkalmasabb idő a tanulásra, de elég lehangoló, amikor kinézel és szürke minden. Kedved sincs kidugni az orrod és ez meghatározza az egész hangulatodat. Nincs kedved, csak vagy és ... agyalsz. Várod a pillanatot, ami hamar elillan és nem is olyan, ahogy elképzelted. Amikor vársz valamit, az örökkévalóságnak tűnik.
Eternity-Örökkévalóság"Az élet nagy pillanatait nem feltétlen megcselekedjük. Van, hogy egyszerűen csak megtörténnek. Nem azt mondom, hogy nem irányíthatjuk a saját életünket... Kezünkben az irányítás. Legyen is! De ne feledjük, hogy bármikor megeshet, hogy kilépünk otthonról, és az egész életünk megváltozik. Az univerzumnak terve van velünk. De ez a terv folyton változik. Egy pillangó megrebbenti a szárnyát és elered az eső. Ijesztő lehet, de csodálatos is. Folyamatosan dolgoznak a gépezet fogaskerekei, hogy te végül pontosan akkor, pontosan ott legyél, ahol lenned kell. Jó helyen, jó időben."
Így jártam anyátokkal c. film


Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, és a mélyre kell ásni érte. Amiben a sokaság élvezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál. Amiről én beszélek, az a felszínről nem látható, és bensődben derül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése