2013. február 11., hétfő

Hogy is kezdjem... Hát belevágok. Majd visszatérek történetemre, de most a mai nappal megkezdem első blog bejegyzésem.
Reggel 3 fokot mutatott a hőmérő és fehér volt a táj, amikor kinyitottam a zsalukat a szobám ablakán. Az időjárásra való tekintettel nem jártak a buszok, pedig mindösszesen 2 cm hó esett itt Ardéche megyében. Reggel elindultam az iskolába, de sehol senkit nem találtam. Majd szólt a csengő és összetalálkoztam az igazgatóhelyettessel, aki közölte, hogy hazamehetek, mert ma elmarad a tanítás. Ebből is kiderül, hogy Dél-Franciaországban, ha már egy kis hó esik megáll az élet. Délután segítettem a ház körül, mert megérkezett az új mosógép. Átrendeztük az egész ebédlőt valamint a "mosoda" részleget, hogy változtassunk egy kicsit a megszokott környezeten.
Vacsorára salátát ettünk Nems-el és csináltam hozzá palacsintát. Egy gyors előre elkészített vacsora, ami mindösszesen 8 percbe telik elkészíteni.
Már egy ideje próbálom elkezdeni a blogom, de sajnos valahogy mindig feledésbe merült, úgyhogy ma elhatároztam, akárhogy is, de elkezdem valamilyen módon. Majd az idő során változtatok és fejlődök, hogy mit is szeretnék veletek megosztani kedves olvasóim.
Jó éjszakát kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése